Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ : Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ:  Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας  στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Με την κατάθεση παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με mail στο [email protected] για την κατάθεσή σας. Όταν επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού θα ξεκινήσει και η αποστολή της παραγγελίας σας με παράδοση σε 1-3 εργάσιμες. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει στα στοιχεία που αναφέρονται παρακάτω με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελία σας προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή για λόγους εξακρίβωσης της κατάθεσης.

ΙΒΑΝ: GR0901106050000060500257203
Swift Code: ETHNGRAA
Beneficiary: ROICRUNCH OE
Bank: National Bank of Greece

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ:  Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο κατάστημα της Κούριερ κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή η παραλαβή του δέματος θα πρέπει να γίνει από το κατάστημα της κούριερ και όχι κατ’ οίκον. Στην περίπτωση αυτή δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο και θα πρέπει να γίνεται αυτοπροσώπως και με την υπόδειξη ταυτότητας.

PAYPAL: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ασφαλείς πληρωμές μέσω Paypal, ακολουθώντας τις οδηγίες κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς.